ACTUALITATE 28 decembrie 2016

Crăciun în siguranță

de Covasna Media | 744 vizualizări

De Sărbătoarea Nașterii Domnului, Poliția Română a fost la datorie, astfel încât nu au fost înregistrate evenimente cu impact asupra siguranței publice.

Pentru siguranța cetățenilor, în perioada 24-26 decembrie a.c., peste 10.000 de polițiști au acționat suplimentar față de dispozitivul zilnic, în toată țara, în locurile unde au avut loc manifestări religioase, în zonele cu aflux mare de public, precum și pe principalele drumuri naționale și autostrăzi, în vederea evitării oricăror evenimente nedorite și pentru fluidizarea traficului și diminuarea riscului rutier.

În județul Covasna peste 320 de polițiști au fost la datorie în această perioadă, pentru prevenirea și combaterea faptelor ilicite și pentru menținerea climatului de siguranță publică. Măsurile luate de polițiștii care au acționat în această perioadă au făcut ca oamenii să se bucure în liniște de sărbătoarea Crăciunului.

În urma acțiunilor desfășurate de polițiști, au fost constatate 11 infracțiuni, de comiterea cărora sunt bănuite 9 persoane. Dintre acestea, 5 au fost infracțiuni contra persoanei.

Pentru abaterile de la normele contravenționale, polițiștii au aplicat 70 de sancțiuni în valoare de 23.400 de lei și au confiscat bunuri în valoare de 530 de lei. Au fost aplicate sancțiuni pentru abateri la regimul circulației, la regimul conviețuirii sociale, dar și la regimul silvic.

Pentru abaterile comise în trafic au fost aplicate 42 de sancțiuni contravenționale și au fost reținute 3 permise de conducere, două dintre ele fiind pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice.

Polițiștii vor continua să acționeze pentru liniștea și siguranța cetățenilor și în perioada următoare, precum și în noaptea dintre ani.

(IPJ Covasna)

 

Teme articol: poliţie Craciun siguranta
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.