ACTUALITATE 10 mai 2021

COVID-19: Peste 600 de persoane au fost verificate; au fost aplicate 43 de amenzi

de Covasna Media | 765 vizualizări

Forțele de ordine au continuat activitățile de verificare a respectării măsurilor instituite pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19.

Astfel, la data de 8 mai a.c., polițiștii din cadrul inspectoratului, împreună cu jandarmi din cadrul I.J.J. Covasna, au acționat în teren, verificând respectarea măsurilor instituite privind limitarea deplasării persoanelor pe toată raza județului Covasna conform prevederilor legale în vigoare.

Forțele de ordine au continuat executarea acțiunilor zilnice prin care s-a verificat modul în care sunt respectate măsurile de izolare/carantinare la domiciliu sau în locația declarată, modul în care societățile comerciale și persoanele fizice autorizate respectă interdicțiile impuse prin legislația în vigoare, precum și modul în care sunt respectate normele de igienă, de protecție individuală și distanța fizică de protecție sanitară.

În acest sens, au fost verificate 19 societăți comerciale/persoane fizice autorizate, 33 de locații și obiective, cum ar fi restaurante, terase, gări și 15 mijloace auto de transport de persoane.

În total, în cursul zilei de ieri, 625 de persoane au fost verificate cu privire la respectarea măsurilor, iar în urma acțiunilor desfășurate, polițiștii și jandarmii au aplicat 43 de sancțiuni contravenționale cu o valoare totală de 9.760 de lei.

De asemenea, polițiștii din cadrul Biroului Județean de Poliție Transporturi Covasna au continuat activitățile de verificare a modului de respectare a prevederilor legale în stațiile C.F., precum și pe trenurile de pasageri ce tranzitează județul.

(Compartimentul Relații Publice al IPJ Covasna)

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.