ACTUALITATE 18 mai 2021

Covid-19: Peste 500 de persoane verificate; au fost aplicate amenzi în valoare totală de 3.500 lei

de Covasna Media | 660 vizualizări

Forțele de ordine au continuat activitățile de verificare a respectării măsurilor instituite pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19.

Astfel, la data de 16 mai a.c., polițiștii din cadrul inspectoratului, împreună cu jandarmi din cadrul I.J.J. Covasna, au acționat în teren pentru verificrea modului în care sunt respectate măsurile de izolare/carantinare la domiciliu sau în locația declarată, modul în care societățile comerciale și persoanele fizice autorizate respectă interdicțiile impuse prin legislația în vigoare, precum și modul în care sunt respectate normele în vigoare de protecție sanitară.

În acest sens, au fost verificate 15 societăți comerciale/persoane fizice autorizate, 27 de locații și obiective, precum și 8 mijloace auto de transport de persoane.

În total, în cursul zilei de ieri, 559 de persoane au fost verificate cu privire la respectarea măsurilor, iar în urma acțiunilor desfășurate, polițiștii și jandarmii au aplicat 2 de sancțiuni contravenționale cu o valoare totală de 2.000 de lei.

De asemenea, polițiștii din cadrul Biroului Județean de Poliție Transporturi Covasna continuă activitățile de verificare a modului de respectare a prevederilor legale în stațiile C.F., precum și pe trenurile de pasageri ce tranzitează județul, iar în urma neregulilor constatate au aplicat 3 sancțiuni contravenționale o valoare totală de 1.500 de lei.

Compartimentul Relații Publice al IPJ Covasna

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.