ACTUALITATE 9 iulie 2021

Covid-19: Peste 200 de persoane verificate cu privire la respectarea măsurilor

de Covasna Media | 1371 vizualizări

Forţele de ordine au continuat activităţile de verificare a respectării măsurilor instituite pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de Covid-19.

Astfel, la data de 7 iunie a.c., poliţiştii din cadrul inspectoratului, împreună cu jandarmi din cadrul I.J.J. Covasna, au acţionat în teren pentru verificarea modului în care sunt respectate măsurile de izolare/carantinare la domiciliu sau în locaţia declarată, modul în care societăţile comerciale şi persoanele fizice autorizate respectă interdicţiile impuse prin legislaţia în vigoare, precum şi modul în care sunt respectate normele în vigoare de protecţie sanitară.

În acest sens, au fost verificate 9 societăţi comerciale/persoane fizice autorizate, 19 locaţii şi obiective, precum şi 2 mijloace auto de transport de persoane.

În total, în cursul zilei de ieri, 225 de persoane au fost verificate cu privire la respectarea măsurilor.

De asemenea, poliţiştii din cadrul Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi Covasna continuă activităţile de verificare a modului de respectare a prevederilor legale în staţiile C.F., precum şi pe trenurile de pasageri ce tranzitează judeţul. În urma verificărilor efectuate au fost aplicate 3 sancţiuni contravenţionale (avertismente).

Compartimentul Relaţii Publice al IPJ Covasna

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.