ACTUALITATE 3 februarie 2022

Covid-19: Peste 2.300 de verificări pe parcursul a trei zile

de Covasna Media | 845 vizualizări

Forțele de ordine au continuat activitățile de verificare a respectării măsurilor instituite pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19.

Astfel, în perioada 31 ianuarie - 2 februarie a.c., polițiștii din cadrul inspectoratului, împreună cu jandarmi din cadrul I.J.J. Covasna au acționat în teren pentru verificarea modului în care sunt respectate măsurile de izolare/carantinare la domiciliu sau în locația declarată, precum și modul în care sunt respectate măsurile impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii COVID-19.

Forțele de ordine au desfășurat activități de verificare a persoanelor carantinate/izolate, societăți comerciale, mijloace de transport persoane și alte locații de interes.

În perioada de referință, polițiștii au efectuat peste 2.300 de verificări la persoanele carantinate/izolate cu privire la respectarea măsurilor.

În urma activităților desfășurate, în perioada de referință, forțele de ordine au aplicat 21 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 8.000 de lei.

De asemenea, polițiștii din cadrul Biroului Județean de Poliție Transporturi Covasna continuă activitățile de verificare a modului de respectare a prevederilor legale în stațiile C.F., precum și pe trenurile de pasageri ce tranzitează județul.

Compartimentul Relații Publice IPJ Covasna

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Anunţ public

Acum 19 ore, 40 minute

Anunţ public

Acum 19 ore, 41 minute

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.