ACTUALITATE 29 octombrie 2021

Covid-19: Peste 1400 de persoane verificate cu privire la respectarea măsurilor

de Covasna Media | 975 vizualizări

Au fost aplicate 50 de sancțiuni contravenționale

Forțele de ordine au continuat activitățile de verificare a respectării măsurilor instituite pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19.

Astfel, la data de 27 octombrie a.c., polițiștii din cadrul inspectoratului, împreună cu jandarmi din cadrul I.J.J. Covasna și inspectori de muncă din cadrul I.T.M Covasna au acționat în teren pentru verificarea modului în care sunt respectate măsurile de izolare/carantinare la domiciliu sau în locația declarată, precum și modul în care sunt respectate noile măsurile impuse de modificările legislative instituite în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii COVID-19.

În acest sens, au fost verificate 38 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate, peste 80 de locații și obiective, cum ar fi restaurante, terase, gări, spații de desfășurare a evenimentelor sportive, spații de cazare etc., precum și 17 mijloace auto de transport de persoane.

Totodată, în cursul zilei de miercuri, peste 1400 de persoane au fost verificate cu privire la respectarea măsurilor.

În urma activităților desfășurate au fost aplicate 50 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 3000 de lei.

În cursul zilei de 27 octombrie a.c., polițiștii au verificat prin scanare peste 100 de certificate verzi.

De asemenea, polițiștii din cadrul Biroului Județean de Poliție Transporturi Covasna continuă activitățile de verificare a modului de respectare a prevederilor legale în stațiile C.F., precum și pe trenurile de pasageri ce tranzitează județul.

Compartimentul Relații Publice IPJ Covasna

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.