ACTUALITATE 22 octombrie 2021

COVID-19: Peste 1.000 de persoane verificate; au fost aplicate 14 sancțiuni contravenționale

de Covasna Media | 1092 vizualizări

Astfel, la data de 20 octombrie a.c., polițiștii din cadrul inspectoratului, împreună cu jandarmi din cadrul I.J.J. Covasna, au acționat în teren pentru verificarea modului în care sunt respectate măsurile de izolare/carantinare la domiciliu sau în locația declarată, precum și modul în care sunt respectate măsurile impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii COVID-19.

În acest sens, au fost verificate 4 societăți comerciale/persoane fizice autorizate, 25 de locații și obiective, cum ar fi restaurante, terase, gări, etc., precum și 27 de mijloace auto de transport de persoane.

Totodată, în cursul zilei de 20 octombrie, peste 1.000 de persoane au fost verificate cu privire la respectarea măsurilor.

În urma activităților desfășurate au fost aplicate 14 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 500 de lei.

În cursul zilei de 18 octombrie a.c., polițiștii au verificat prin scanare 38 de certificate verzi.

De asemenea, polițiștii din cadrul Biroului Județean de Poliție Transporturi Covasna continuă activitățile de verificare a modului de respectare a prevederilor legale în stațiile C.F., precum și pe trenurile de pasageri ce tranzitează județul. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au aplicat 5 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 1500 de lei. 

Recomandăm cetățenilor să respecte prevederile legale pentru prevenirea răspândirii pandemiei de Covid-19, să poarte masca de protecție și să păstreze distanțarea fizică.

Reamintim faptul că, în localitățile în care incidența cumulată la 14 zile este mai mare de 6/1.000 de locuitori, se instituie obligativitatea purtării măștii de protecție în toate spațiile publice închise și deschise.

Compartimentul Relații Publice IPJ Covasna

Foto arhivă

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.