ACTUALITATE 12 aprilie 2021

COVID-19: Peste 1.000 de persoane verificate; au fost aplicate 112 amenzi

de Covasna Media | 727 vizualizări

Forțele de ordine au continuat activitățile de verificare a respectării măsurilor instituite pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19.

Astfel, la data de 10 aprilie a.c., polițiștii din cadrul inspectoratului, împreună cu jandarmii din cadrul I.J.J. Covasna, au acționat în teren, verificând respectarea măsurilor instituite privind limitarea deplasării persoanelor pe toată raza județului Covasna conform prevederilor legale în vigoare.

Forțele de ordine au continuat executarea acțiunilor zilnice prin care s-a verificat modul în care sunt respectate măsurile de izolare/carantinare la domiciliu sau în locația declarată, modul în care societățile comerciale și persoanele fizice autorizate respectă interdicțiile impuse prin legislația în vigoare, precum și modul în care sunt respectate normele de igienă, de protecție individuală și distanța fizică de protecție sanitară.

În acest sens, au fost verificate 20 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate, 27 de locații și obiective, cum ar fi terase, restaurante, cluburi și gări și 3 mijloace auto de transport de persoane.

În total, în cursul zilei de ieri, 1.041 de persoane au fost verificate cu privire la respectarea măsurilor, iar în urma acțiunilor desfășurate, polițiștii și jandarmii au aplicat 112 de sancțiuni contravenționale cu o valoare totală de 10.925 de lei.

De asemenea, polițiștii din cadrul Biroului Județean de Poliție Transporturi Covasna au continuat activitățile de verificare a modului de respectare a prevederilor legale în stațiile C.F., precum și pe trenurile de pasageri ce tranzitează județul.

Compartimentul Relații Publice al IPJ Covasna

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.