ACTUALITATE 16 noiembrie 2021

Covid-19: Au fost aplicate 42 de sancțiuni contravenționale

de Covasna Media | 721 vizualizări

Forțele de ordine au continuat activitățile de verificare a respectării măsurilor instituite pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19.

Astfel, la data de 14 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul inspectoratului, împreună cu jandarmi din cadrul I.J.J. Covasna și inspectori de muncă din cadrul I.T.M Covasna au acționat în teren pentru verificarea modului în care sunt respectate măsurile de izolare/carantinare la domiciliu sau în locația declarată, precum și modul în care sunt respectate noile măsurile impuse de modificările legislative instituite în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii COVID-19.

În acest sens, au fost verificate 13 societăți comerciale/persoane fizice autorizate, peste 29 de locații și obiective, cum ar fi restaurante, terase, zone de agrement, spații de desfășurare a evenimentelor sportive, gări/autogări, etc.

Totodată, în cursul zilei de 14 noiembrie, peste 900 de persoane au fost verificate cu privire la respectarea măsurilor.

În urma activităților desfășurate au fost aplicate 42 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 8.500 de lei.

În cursul zilei de 14 noiembrie a.c., polițiștii au verificat prin scanare peste 60 de certificate verzi.

De asemenea, polițiștii din cadrul Biroului Județean de Poliție Transporturi Covasna continuă activitățile de verificare a modului de respectare a prevederilor legale în stațiile C.F., precum și pe trenurile de pasageri ce tranzitează județul.

Compartimentul Relații Publice IPJ Covasna

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.