ACTUALITATE 26 octombrie 2021

COVID-19: Au fost aplicate 13 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 1.000 de lei

de Covasna Media | 738 vizualizări

Forțele de ordine au continuat activitățile de verificare a respectării măsurilor instituite pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Astfel, la data de 24 octombrie a.c., polițiștii din cadrul inspectoratului, împreună cu jandarmi din cadrul I.J.J. Covasna, au acționat în teren pentru verificarea modului în care sunt respectate măsurile de izolare/carantinare la domiciliu sau în locația declarată, precum și modul în care sunt respectate măsurile impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii COVID-19.

În acest sens, au fost verificate 9 societăți comerciale/persoane fizice autorizate, 26 de locații și obiective, cum ar fi restaurante, terase, gări, etc., precum și 17 mijloace auto de transport de persoane.

Totodată, în cursul zilei de 24 octombrie, peste 1.100 de persoane au fost verificate cu privire la respectarea măsurilor.

În urma activităților desfășurate au fost aplicate 13 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 1.000 de lei.

În cursul zilei de ieri polițiștii au verificat, prin scanare, 45 de certificate verzi.

De asemenea, polițiștii din cadrul Biroului Județean de Poliție Transporturi Covasna continuă activitățiile de verificare a modului de respectare a prevederilor legale în stațiile C.F, precum și pe trenurile de pasageri ce tranzitează județul.

Recomandăm cetățenilor să respecte prevederile legale pentru prevenirea răspândirii pandemiei de COVID-19, să poarte masca de protecție și să păstreze distanțarea fizică.

Compartimentul Relații Publice IPJ Covasna

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.