ACTUALITATE 4 martie 2022

Covid-19: Aproape 600 de verificări la persoanele carantinate/izolate

de Covasna Media | 1075 vizualizări

Forțele de ordine au continuat activitățile de verificare a respectării măsurilor instituite pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19.

Astfel, în perioada 28 februarie-1 martie a.c., polițiștii din cadrul inspectoratului, împreună cu jandarmi din cadrul I.J.J. Covasna au acționat în teren pentru verificarea modului în care sunt respectate măsurile de izolare/carantinare la domiciliu sau în locația declarată, precum și modul în care sunt respectate măsurile impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii COVID-19.

Forțele de ordine au desfășurat activități de verificare a persoanelor carantinate/izolate, societăți comerciale, și alte locații de interes.

Totodată, polițiștii au verificat respectarea măsurilor în 30 de mijloace de transport de persoane.

În perioada de referință, polițiștii au efectuat aproape 600 de verificări la persoanele carantinate/izolate cu privire la respectarea măsurilor.

În urma activităților desfășurate, în perioada de referință, polițiștii au aplicat 5 sancțiuni contravenționale.

De asemenea, polițiștii din cadrul Biroului Județean de Poliție Transporturi Covasna continuă activitățile de verificare a modului de respectare a prevederilor legale în stațiile C.F., precum și pe trenurile de pasageri ce tranzitează județul.

Compartimentul Relații Publice IPJ Covasna

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.