ACTUALITATE 23 iunie 2021

Covid-19: Aproape 250 de persoane verificate pentru respectarea măsurilor instituite

de Covasna Media | 742 vizualizări

Forțele de ordine au continuat activitățile de verificare a respectării măsurilor instituite pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19.

Astfel, la data de 21 iunie a.c., polițiștii din cadrul inspectoratului, împreună cu jandarmi din cadrul I.J.J. Covasna, au acționat în teren pentru verificarea modului în care sunt respectate măsurile de izolare/carantinare la domiciliu sau în locația declarată, modul în care societățile comerciale și persoanele fizice autorizate respectă interdicțiile impuse prin legislația în vigoare, precum și modul în care sunt respectate normele în vigoare de protecție sanitară.

În acest sens, au fost verificate 14 societăți comerciale/persoane fizice autorizate, 25 locații și obiective, precum și 7 mijloace auto de transport de persoane.

În total, în cursul zilei de ieri, 244 de persoane au fost verificate cu privire la respectarea măsurilor, iar în urma acțiunilor desfășurate, forțele de ordine au aplicat o sancțiune contravențională (avertisment).

De asemenea, polițiștii din cadrul Biroului Județean de Poliție Transporturi Covasna continuă activitățile de verificare a modului de respectare a prevederilor legale în stațiile C.F., precum și pe trenurile de pasageri ce tranzitează județul. În urma verificărilor efectuate au fost aplicate 4 sancțiuni în valoare totală de 2.000 de lei.

Compartimentul Relații Publice al IPJ Covasna

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.