ACTUALITATE 19 octombrie 2021

COVID-19: Aproape 2.000 de verificări efectuate la sfârşit de săptămână

de Covasna Media | 1198 vizualizări

În perioada 14-17 octombrie 2021, polițiștii au continuat acțiunile de prevenire și combatere a răspândirii pandemiei de COVID-19.

În județul Covasna în perioada de referință, poliţiştii covăsneni au desfăşurat acţiuni de verificare cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă.

Pe raza întregului județ, au fost organizate 27 de acțiuni punctuale, desfășurate independent și/sau în cooperare cu alte structuri M.A.I. cu atribuții în domeniu, în medii de interes, fiind verificate 118 de obiective și locații cum ar fi restaurante, terase, cluburi/pub-uri, zone de agrement, gări etc. Totodată au fost verificate 49 de mijloace de transport.

În perioada 14-17 octombrie 2021, au fost efectuate aproape 2.000 de verificări privind modul în care sunt respectate măsurile de izolare/carantinare la domiciliu sau în locația declarată și peste 550 de persoane au fost verificate în cadrul acțiunilor punctuale sau în alte activități desfășurate pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

În urma activităților desfășurate, polițiștii din cadrul I.P.J. Covasna au aplicat 85 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 4.500 de lei.

Astfel de acțiuni vor fi derulate și în perioada următoare, în vederea limitării efectelor pandemiei.

Recomandăm cetățenilor să respecte prevederile legale pentru prevenirea răspândirii pandemiei de Covid-19, să poarte masca de protecție și să păstreze distanțarea fizică.

Reamintim faptul că, în localitățile în care incidența cumulată la 14 zile este mai mare de 6/1.000 de locuitori, se instituie obligativitatea purtării măștii de protecție în toate spațiile publice închise și deschise.

Compartimentul Relații Publice al IPJ Covasna

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.