ACTUALITATE 28 octombrie 2021

Covid-19: Aproape 1.200 de persoane verificate cu privire la respectarea măsurilor; au fost aplicate 49 de sancțiuni contravenționale

de Covasna Media | 1210 vizualizări

Forțele de ordine au continuat activitățile de verificare a respectării măsurilor instituite pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19.

Astfel, la data de 26 octombrie a.c., polițiștii din cadrul inspectoratului, împreună cu jandarmi din cadrul I.J.J. Covasna, au acționat în teren pentru verificarea modului în care sunt respectate măsurile de izolare/carantinare la domiciliu sau în locația declarată, precum și modul în care sunt respectate noile măsurile impuse de modificările legislative instituite în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii COVID-19.

În acest sens, au fost verificate 23 societăți comerciale/persoane fizice autorizate, 54 de locații și obiective, cum ar fi restaurante, terase, gări, etc., precum și 18 de mijloace auto de transport de persoane.

Totodată, în cursul zilei de ieri, aproape 1.200 de persoane au fost verificate cu privire la respectarea măsurilor.

În urma activităților desfășurate au fost aplicate 49 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 1.500 de lei.

În cursul zilei de 26 octombrie a.c., polițiștii au verificat prin scanare 105 de certificate verzi.

De asemenea, polițiștii din cadrul Biroului Județean de Poliție Transporturi Covasna continuă activitățile de verificare a modului de respectare a prevederilor legale în stațiile C.F., precum și pe trenurile de pasageri ce tranzitează județul.

Compartimentul Relații Publice IPJ Covasna

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.