ACTUALITATE 13 octombrie 2021

Covid-19: 900 de persoane verificate cu privire la respectarea măsurilor

de Covasna Media | 1167 vizualizări

Forțele de ordine au continuat activitățile de verificare a respectării măsurilor instituite pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19.

Astfel, la data de 11 octombrie a.c., polițiștii din cadrul inspectoratului, împreună cu jandarmi din cadrul I.J.J. Covasna, au acționat în teren pentru verificarea modului în care sunt respectate măsurile de izolare/carantinare la domiciliu sau în locația declarată, precum și modul în care sunt respectate măsurile impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii COVID-19.

În acest sens, au fost verificate 7 societăți comerciale/persoane fizice autorizate, 26 de locații și obiective cum ar fi restaurante, terase, gări precum și 9 mijloace auto de transport de persoane.

Totodată, în total, în cursul zilei de luni, 900 de persoane au fost verificate cu privire la respectarea măsurilor.

În urma activităților desfășurate a fost aplicate 18 sancțiuni contravenționale.

De asemenea, polițiștii din cadrul Biroului Județean de Poliție Transporturi Covasna continuă activitățile de verificare a modului de respectare a prevederilor legale în stațiile C.F., precum și pe trenurile de pasageri ce tranzitează județul.

Compartimentul Relații Publice al IPJ Covasna

Foto arhivă

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.