ACTUALITATE 10 august 2021

Covid-19: 372 de persoane au fost verificate cu privire la respectarea măsurilor

de Covasna Media | 936 vizualizări

Forțele de ordine au continuat activitățile de verificare a respectării măsurilor instituite pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19.

Astfel, la data de 8 august a.c., polițiștii din cadrul inspectoratului, împreună cu jandarmi din cadrul I.J.J. Covasna, au acționat în teren pentru verificarea modului în care sunt respectate măsurile de izolare/carantinare la domiciliu sau în locația declarată, modul în care societățile comerciale și persoanele fizice autorizate respectă interdicțiile impuse prin legislația în vigoare, precum și modul în care sunt respectate normele în vigoare de protecție sanitară.

În acest sens, au fost verificate 7 societăți comerciale/persoane fizice autorizate, 24 de locații și obiective, precum și 9 mijloace auto de transport de persoane.

În total, în cursul zilei de duminică, 372 de persoane au fost verificate cu privire la respectarea măsurilor, iar în urma acțiunilor desfășurate au fost aplicate 4 sancțiuni contravenționale cu o valoare totală de 500 de lei.

De asemenea, polițiștii din cadrul Biroului Județean de Poliție Transporturi Covasna continuă activitățile de verificare a modului de respectare a prevederilor legale în stațiile C.F., precum și pe trenurile de pasageri ce tranzitează județul. În urma verificărilor efectuate polițiștii au aplicat o sancțiune contravențională în valoare de 500 de lei.

Compartimentul Relații Publice al IPJ Covasna

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.