ACTUALITATE 20 octombrie 2021

Covid-19: 22 de sancțiuni contravenționale aplicate în prima zi a săptămânii

de Covasna Media | 1143 vizualizări

Forțele de ordine au continuat activitățile de verificare a respectării măsurilor instituite pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19.

Astfel, la data de 18 octombrie a.c., polițiștii din cadrul inspectoratului, împreună cu jandarmi din cadrul I.J.J. Covasna, au acționat în teren pentru verificarea modului în care sunt respectate măsurile de izolare/carantinare la domiciliu sau în locația declarată, precum și modul în care sunt respectate măsurile impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii COVID-19.

În acest sens, au fost verificate 7 societăți comerciale/persoane fizice autorizate, 24 de locații și obiective cum ar fi restaurante, terase, gări, etc., precum și 5 mijloace auto de transport de persoane.

Totodată, în total, în cursul zilei de ieri, peste 900 de persoane au fost verificate cu privire la respectarea măsurilor.

În urma activităților desfășurate a fost aplicate 22 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 1.500 de lei.

În cursul zilei de 18 octombrie a.c., polițiștii au verificat 43 de certificate verzi.

De asemenea, polițiștii din cadrul Biroului Județean de Poliție Transporturi Covasna continuă activitățiile de verificare a modului de respectare a prevederilor legale în stațiile C.F., precum și pe trenurile de pasageri ce tranzitează județul.

Compartimentul Relații Publice al IPJ Covasna

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.