ACTUALITATE 12 ianuarie 2022

COVID-19: 10 sancțiuni contravenționale aplicate pentru nerespectarea măsurilor

de Covasna Media | 1315 vizualizări

Forțele de ordine au continuat activitățile de verificare a respectării măsurilor instituite pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19.

Astfel, la data de 10 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul inspectoratului, împreună cu jandarmi din cadrul I.J.J. Covasna au acționat în teren pentru verificarea modului în care sunt respectate măsurile de izolare/carantinare la domiciliu sau în locația declarată, precum și modul în care sunt respectate măsurile impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii COVID-19.

În acest sens, au fost verificate locații și obiective, cum ar fi restaurante, terase, gări/autogări, spații de cazare etc, precum și  mijloace de transport persoane.

Totodată, în cursul zilei de luni, aproape 400 de persoane carantinate/izolate au fost verificate cu privire la respectarea măsurilor.

Ca urmare a verificărilor efectuate, au fost aplicate 10 sancțiuni contravenționale.

De asemenea, polițiștii din cadrul Biroului Județean de Poliție Transporturi Covasna continuă activitățile de verificare a modului de respectare a prevederilor legale în stațiile C.F., precum și pe trenurile de pasageri ce tranzitează județul.

Compartimentul Relații Publice IPJ Covasna

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.