ACTUALITATE 26 octombrie 2022

Covăsneni la prima conferință de marketing public din România

de Covasna Media | 1575 vizualizări

În weekendul 21-23 octombrie, în Ținutul Bucovinei, la Suceava, s-a desfășurat prima conferință de marketing public din România, manifestare organizată de către Fundația Hans Seidel în parteneriat cu Societatea Liberală. 

În cadrul cursurilor și atelierelor practice, în sala de conferințe și în aer liber, organizatorii i-au avut ca invitați pe domnul Gheorghe Flutur, precum și pe doamnele Angelica Fădor și Cristina Trăilă. 

Agenda a cuprins predarea unor noțiuni de bază ale marketingului public, cursuri și ateliere practice de branding personal și tehnici de promovare pe canalele online și offline, dar și vizite la obiectivele de investiții din Suceava, precum Societatea de Transport Public Local din Suceava, Centrala termică și electrică pe biomasă, precum și în locuri de agrement ce au fost construite cu fonduri europene. 

Participanți din partea PNL Covasna au fost Răzvan Comăneci, președintele TNL Covasna, și Silviu Popica, viceprimar al orașului Întorsura Buzăului și prim-vicepreședinte al filialei PNL Covasna. Participarea a fost una oportună și din perspectiva schimbului de informații cu autoritățile locale din zonă.

În discuțiile purtate cu Ovidiu Milici, consilierul primarului din Suceava, dar și cu ceilalți participanți la eveniment, s-au evidențiat informații concrete privind modul în care funcționează Societatea de Transport Public Local, felul în care s-au obținut finanțările pentru achiziția de autobuze și modalitatea în care acest model poate fi implementat în orașul Întorsura Buzăului.

În acest sens, Primăria din Întorsura Buzăului a depus deja prin PNRR un proiect pentru achiziția a 4 autobuze electrice și echipamente necesare bunei desfășurări a activității de transport public în comun.

Cred că este esențial ca politicienii și oamenii din administrația publică locală să își arate deschiderea și să înțeleagă nevoia de a învăța permanent și de a căuta modele de succes în alte locuri. Schimbul acesta de informații, precum și interacțiunea cu colegii din alte părți ale țării, sunt din ce în ce mai des întâlnite în Partidul Național Liberal și mă bucur că, alături de Silviu Popica, am participat la acest eveniment”, a declarat Răzvan Comăneci, președinte TNL Covasna.

Sursa: comunicat de presă.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.