ACTUALITATE 10 octombrie 2016

Covăsneni la Maratonul Internaţional Bucureşti

de Covasna Media | 386 vizualizări

Duminică s-a desfăşurat la Bucureşti cea de a IX-a ediţie a concursului de alergare pe şosea Bucharest Maraton. La concurs au participat peste 14.000 de sportivi legitimaţi şi amatori din ţară şi străinătate din 60 ţări la următoarele categorii: maraton, semimaraton, maraton-ştafetă, cursă populară, curse pentru copii şi persoane cu disabilităţi. La start au fost şi sportivi din Sfântu Gheorghe, membrii Cercului de alergare Gall Lajos.

Rezultatele lor:

Maraton-ştafetă:

Ştafeta Háromszék 1 – loc 10 din 772 înscrise, timp 2 ore 42 minute 55 secunde, în componenţa: Cătălin Vrabie, Sebestien Hunor, Bihari Szilárd Attila, Csutak Tamás, de remarcat că primele nouă ştafete au avut în componenţă atleţi şi sportivi de performanţă.

Ştafeta Háromszék 2 – loc 13 din 772 înscrise, timp 3 ore 00 minute 42 secunde, în componenţa: Pulugor József, Mezei Loránd, Imreh Zoltán, György Tibor

La Semimaraton: Szabó Iren locul 55 la femei cu timpul de 1 oră 53 minute 39 secunde.

Participarea sportivilor a fost susţinută de Consiliul Judeţean Covasna.

INFO-TRAFIC: un singur accident ușor a fost înregistrat la sfârșit de săptămână

Vineri, 07 octombrie 2016, în jurul orei 16:00, pe DJ 121F a avut loc un accident rutier ușor.

În urma cercetărilor efectuate de polițiștii care s-au deplasat la fața locului s-a stabilit că o femeie în vârstă de 38 de ani care conducea un autoturism din direcția Târgu Secuiesc către Ghelința, nu a păstrat o distanță suficientă la depășirea unui biciclist pe care l-a acroșat, iar acesta s-a dezechilibrat și a căzut pe partea carosabilă.

În urma evenimentului biciclistul, un bărbat în vârstă de 82 de ani, a suferit răni ușoare. Atât șoferița cât și biciclistul au fost testați cu aparatul etilotest. Rezultatul a fost negativ în cazul femeii, iar în cazul bărbatului a indicat o alcoolemie de 0,18 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

 

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.