ACTUALITATE 2 august 2018

CovasnaMedia.ro se menține în topul celor mai citite site-uri de știri

de Covasna Media | 558 vizualizări

O nouă lună de lider de trafic pentru covasnamedia.ro, în rândul publicațiilor electronice covăsnene cu date publice. Site-ul a adunat peste 65.000 de vizitatori unici, față de cei 40.351 de pe weradio.ro și cei 28.225 de pe hirmondo.ro.

Cel mai citit articol este cel despre misiunea de salvare a unei familii cu cinci copii din Dobârlău, încheiată în lacrimi. Peste 15.000 de vizualizări și peste 1.000 de aprecieri pe Facebook au fost atrase de acest material.

Din nefericire inundațiile din județ au fost în centrul atenției, astfel materialul cu dezastrul de la Lunca Mărcușului, văzut din aer, a atras peste 11.000 de vizualizări.

Nu în ultimul rând, emoționantul articol al Iuliei Drăghici, „Doamna Viorica, Învățătoarea de care și îngerii au nevoie” a atras peste 8.000 de vizualizări.

Alte articole care au tras foarte mulți cititori în luna iulie au fost cele legate de condamnarea la închisoare a lui Beke István și Szőcs Zoltán, culturile de cannabis descoperite în județ și povestea elevului cu cea mai mare medie la Bac din județ.

În iunie, ediția electronică a cotidianului Observatorul de Covasna a „sărbătorit” în luna evenimentului aniversar de 15 ani, cu o nouă performanță la nivel de trafic. Circa 60.000 de vizitatori unici au ales să se informeze de pe portalul nostru, aproape dublu față de site-urile concurente cu date de trafic publice (weradio.ro cu 33.894 de vizitatori, hirmondo.ro cu 32.165 de vizitatori).

De asemenea, și în mai numărul vizitatorilor unici a ajuns la 58.977, mult peste concurență.

Creșterea constantă se datorează atât muncii consecvente și serioase depuse de echipa din spatele publicației, dar mai ales datorită cititorilor care se întorc de fiecare dată la CovasnaMedia.ro și Observatorul de Covasna pentru cele mai relevante informații din județul Covasna.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.