ACTUALITATE 11 iunie 2018

Covasnamedia.ro, lider de audiență în online-ul local în prima jumătate a lui 2018!

de Covasna Media | 525 vizualizări

Confirmând statisticile din celelalte luni ale anului, site-ul www.covasnamedia.ro a fost lider al audienței online și în luna mai, în rândul site-urile locale care au audiențe publice. 58977 de vizitatori unici au fost înregistrați de ediția electronică a Observatorului de Covasna, la o distanță considerabilă în fața site-ului weradio.ro, clasat din nou pe poziția secundă cu 39727 de vizitatori unici și a site-ului hirmondo.ro, cu 33220 de vizitatori unici.

Cele mai citite articole în mai

Cel mai popular articol al lunii mai a fost cel care ne prezenta un dans din sala de operații a spitalului județean, devenit viral pe internet. Materialul s-a bucurat de peste 43.000 de vizualizări și peste 15.000 de vizitatori unici (ip-uri diferite).

Două interviuri de primă pagină au reprezentat de asemenea articole în topul de vizualizări pe site. Antrenorul portarilor de la SEPSI OSK și declarația sa ” cel mai respectat în întreaga mea carieră m-am simțit la Sfântu Gheorghe” au cucerit cititorii din județ, bucurându-se peste 10.000 de vizualizări și aproape 5000 de vizitatori unici. De asemenea, povestea lui Dionisie Bularca, veteran de război de 100 de ani din Întorsura Buzăului a făcut furori și s-a bucurat de aproape 10.000 de vizualizări și peste 4000 de vizitatori unici.

Nu în ultimul rând, dovadă a multiculturalității și deschiderii de care dau dovadă cititorii noștri, articolul despre sărbătorirea zilei copilului la Sfântu Gheorghe într-o modalitate care doboară bariere lingvistice, la inițiativa artistului Marius Popa, a avut aproape 8000 de vizualizări.

Interes ridicat legat de concertul OCV15

Traficul ridicat din luna mai s-a datorat și articolelor legate de OCV15 – concertul eveniment din 15 iunie, avându-i drept invitați speciali pe Goran Bregović, Carla’s Dreams și 4 For Dance. Materialele informative despre artiști și eveniment s-au bucurat de mare interes și au însumat peste 10.000 de vizualizări.

Mulțumim tuturor celor ce ne citesc și promitem că vara 2018 vine cu surprize și plus valoare pe covasnamedia.ro, nu trebuie decât să ne urmăriți!

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.