ACTUALITATE 5 ianuarie 2018

COVASNAMEDIA.RO încheie anul ca lider de trafic

de Observatorul de Covasna | 1830 vizualizări

Luna decembrie a confirmat poziția de lider de audiență în mediul online în rândul site-urilor de știri din județul Covasna pentru ediția electronică a Observatorului de Covasna. Covasnamedia.ro a încheiat cea de-a patra lună consecutiv în postură de număr 1, în rândul site-urilor locale care-și fac publice datele de trafic.

Timp de patru luni consecutiv, site-ul nostru a depășit în ceea privește numărul de vizitatori unici, site-urile cu profil similar, aparținând diferitelor publicații sau stații radio locale.

În decembrie peste 57.000 de vizitatori unici au accesat site-ul, unde au petrecut în medie 1 minut și 15 secunde.

Articolul care s-a viralizat cel mai puternic în această lună a dovedit încă o dată sensibilitatea publicului covăsnean privind cazurile sociale. Este vorba despre apelul umanitar de donare de sânge pentru una dintre victimele accidentului tragic de pe DN11, articol care a avut peste 22.000 de vizualizări și un puternic impact social.

Printre articolele care s-au bucurat de cea mai mare popularitate se numără și interviul exclusiv realizat de Iulia Drăghici cu fotograful covăsnean Cosmin Lăutar, cu peste 6.900 de vizualizări. Peste 5.400 de vizualizări a însumat și articolul exclusiv privind scandalul declanșat la Întorsura Buzăului de o chitanță emisă de biserica din localitate pentru o înmormântare.

Peste 257.000 de vizitatori unici au vizitat covasnamedia.ro în cele 4 luni de la relansarea platformei. În fiecare din aceste ultime luni, site-ul a fost cel mai accesat din județ.

Mulțumim că ne urmăriți și sperăm să rămânem în continuare etalon între sursele de informare locale!

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.