ACTUALITATE 14 octombrie 2009

Covasna şi Harghita, stand comun la Târgul de Turism

de Covasna Media | 437 vizualizări
De joi până duminică, cele două judeţe îşi prezintă oferta turistică la Bucureşti

Judeţele Covasna şi Harghita vor reprezenta zona cu un stand comun la cea de-a XXII-a ediţie a Târgului de Turism al României, organizat de joi până duminică la Bucureşti. Reprezentantul Biroului Turistic din cadrul Consiliului Judeţean (CJ), Albert Zoltan, a precizat că standul va reprezenta Ţinutul Secuiesc, iar din Covasna vor pleca cu patru hărţi tematice despre judeţ, printre care şi a oraşului Sfântu-Gheorghe. Materialele includ oferta turistică, de cazare,

De joi până duminică, cele două judeţe îşi prezintă oferta turistică la Bucureşti

Judeţele Covasna şi Harghita vor reprezenta zona cu un stand comun la cea de-a XXII-a ediţie a Târgului de Turism al României, organizat de joi până duminică la Bucureşti. Reprezentantul Biroului Turistic din cadrul Consiliului Judeţean (CJ), Albert Zoltan, a precizat că standul va reprezenta Ţinutul Secuiesc, iar din Covasna vor pleca cu patru hărţi tematice despre judeţ, printre care şi a oraşului Sfântu-Gheorghe. Materialele includ oferta turistică, de cazare, culturală şi un ghid cu obiective de vizitat din zonă.

„Vom fi prezenţi la târg şi cu apele minerale, vom duce produse mai rustice, cum ar fi pogăci cu jumări, vor veni meşteşugari din Moacşa, din Harghita un olar, şi vom avea şi un grup de dans popular care va avea o reprezentaţie pe scenă“, a spus Albert.

O noutate la Târgul din acest an, spune el, este interesul arătat de marile hoteluri – gen Clermont din Covasna, sau Atrium din Târgu-Secuiesc, pentru a veni cu materiale pentru stand. Până acum, majoritatea celor care trimiteau materiale erau pensiunile, a mai completat reprezentantul Biroului Turistic.

Potrivit acestuia, prezenţa judeţului la un asemenea eveniment este foarte importantă şi nu au ratat nicio ediţie, întrucât în acest fel pot atrage numeroşi turişti din ţară şi de peste hotare. Târgul de Turism se desfăşoară în perioada 15 – 18 octombrie, la Romexpo, şi este o expoziţie internatională dedicată tuturor operatorilor activi din domeniul turismului, incluzând în tematică agenţii de turism şi touro peratori, autorităţi şi asociaţii profesionale din turism, participări oficiale şi regionale, organizatori de congrese şi turism de afaceri, staţiuni turistice şi complexe balneare, hoteluri, pensiuni, cabane şi campinguri, servicii de alimentaţie publică în turism, servicii de transport în turism, servicii financiare şi de asigurări, IT şi altele.

Ana Sidon

Teme articol: TURISM targ stand
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.