ACTUALITATE 28 decembrie 2010

Copil de 11 ani, rănit în mijlocul unui scandal între femei

de Covasna Media | 40 vizualizări

Vineri în jurul prânzului, poliţiştii din comuna Bodoc au fost sesizaţi telefonic că într-o locuinţă din Olteni a izbucnit un scandal în urma căruia un copil de 11 ani a fost rănit.

Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au constat că în locuinţa unei femei de 45 de ani, pe fondul consumului de alcool şi al geloziei, trei femei, proprietara de 45 de ani, şi alte două localnice, una de 49 de ani şi cea de-a treia de 46 de ani, era o ceartă serioasă.

Cearta a degenerat şi femeile au început să arunce cu obiecte din vesela găsită în bucătărie. În locuinţă de afla şi un minor de 11 ani, suprins în mijlocul conflictului, care a fost lovit în faţă de o cană aruncată de proprie tara locuinţei.

Minorul a fost transportat la Spitalul Judeţean „Dr. Fogolyan Kristof” din Sfântu Gheorghe unde a fost diagnosticat cu plagă la nivelul ochiului drept şi a rămas internat pentru intervenţie chirurgicală.

Acesta a fost operat, iar din jurul ochiului medicii au extras bucăţi de porţelan iar rana a fost închisă. În funcţie de evoluţia stării de sănătate, poliţiştii vor face încadrarea legală a faptei şi vor continua cercetările.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.