ACTUALITATE 9 februarie 2021

Controale pentru verificarea respectării măsurilor anti-COVID 19

de Covasna Media | 986 vizualizări

Pe fondul numărului de cazuri de Covid-19 înregistrate pe raza județului Covasna, sub coordonarea Instituției Prefectului – Județul Covasna, polițiștii, jandarmii pompierii și polițiștii locali au continuat activitățile de verificare a respectării măsurilor instituite pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19.

Astfel, la data de 7 februarie a.c., polițiștii din cadrul inspectoratului, împreună cu jandarmi din cadrul I.J.J. Covasna,  și polițiști locali, au acționat în teren, verificând respectarea măsurilor instituite privind limitarea deplasării persoanelor în intervalul orar 23:00 – 05:00, pe toată raza județului Covasna.

Totodată, efectivele din cadrul I.P.J. Covasna, I.J.J. Covasna, I.S.U. Covasna împreună cu  polițiști locali au continuat executarea acțiunilor zilnice prin care s-a verificat modul în care sunt respectate măsurile de izolare/carantinare la domiciliu sau în locația declarată, modul în care societățile comerciale și persoanele fizice autorizate respectă interdicțiile impuse prin legislația în vigoare, precum și modul în care sunt respectate normele de igienă, de protecție individuală și distanța fizică de protecție sanitară.

În acest sens, au fost verificate 9 societăți comerciale/persoane fizice autorizate, 40 de locații și obiective, cum ar fi restaurant, terase, parcuri sau locuri de joacă și 6 mijloace auto de transport public de persoane.

În total, în cursul zilei de ieri, 435 de persoane au fost verificate cu privire la respectarea măsurilor, iar în urma acțiunilor desfășurate, polițiștii, jandarmii și polițiștii locali au aplicat 58 de sancțiuni contravenționale cu o valoare totală de 11.500 de lei.

 La acțiunile desfășurate au participat efective din cadrul I.P.J. Covasna, I.J.J. Covasna I.S.U. Covasna și polițiști locali.

De asemenea, în cursul zilei de ieri, polițiștii din cadrul Biroului Județean de Poliție Transporturi Covasna au continuat activitățile de verificare a modului de respectare a prevederilor legale în stațiile C.F, precum și pe trenurile de pasageri ce tranzitează județul.

Compartimentul Relații Publice al IPJ Covasna

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.