ACTUALITATE 14 martie 2010

Controale fulger ale DSVSA

de Covasna Media | 267 vizualizări
Vineri, în numai 7 ore au fost verificate 21 de unităţi. Rezultatul - două unităţi închise și amenzi de 5.800 de lei 15mar2010-dsvsaInspectorii Direcţiei Sanitar Veterinare și pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Covasna împreună cu personalul asigurat de Inspectoratul Judeţean de Jandarmi au efectuat, vineri, în conformitate cu dispoziţiile date de președintele ANSVSA, un control fulger și inopinat la o serie de magazine și depozite alimentare, supermarket-uri și câteva unităţi de procesare din judeţ, a anunţat conducerea Direcţiei.

Vineri, în numai 7 ore au fost verificate 21 de unităţi. Rezultatul - două unităţi închise și amenzi de 5.800 de lei

15mar2010-dsvsaInspectorii Direcţiei Sanitar Veterinare și pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Covasna împreună cu personalul asigurat de Inspectoratul Judeţean de Jandarmi au efectuat, vineri, în conformitate cu dispoziţiile date de președintele ANSVSA, un control fulger și inopinat la o serie de magazine și depozite alimentare, supermarket-uri și câteva unităţi de procesare din judeţ, a anunţat conducerea Direcţiei.

Potrivit directorului DSVSA Covasna, dr. Siko Barabasi Sandor, în decurs de numai 7 ore au fost verificate 21 de unităţi, la care au fost constatate următoarele deficienţe majore – nerespectarea condiţiilor sanitare veterinare de depozitare a produselor alimentare, întreţinerea necorespunzătoare de ordin igienic a spaţiilor de depozitare, sau etichetarea necorespunzătoare a produselor alimentare.

Pentru problemele constatate au fost aplicate 4 amenzi contravenţionale cu o valoare totală de 5.800 de lei, s-au retras definitiv autorizaţiile de funcţionare de la două unităţi și a fost dat un avertisment scris. Acţiunea era programată să continue și în zilele următoare. (A.S.)

Sursa foto: Mediafax

Teme articol: control amenzi DSVSA
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.