ACTUALITATE 24 iulie 2020

Controale ample ale forţelor de ordine în comunele din zona Târgu Secuiesc

de Covasna Media | 2671 vizualizări

Au fost aplicate amenzi în valoare totală de peste 70.000 lei

La data de 22.07.2020, pe raza comunelor arondate Municipiului Târgu Secuiesc, polițiștii au organizat o acţiune preventiv-reactivă în sistem integrat, la care au participat efective din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Târgu Secuiesc şi posturilor de poliţie comunale arondate secției, polițiști din cadrul Serviciilor operative din cadrul I.P.J. Covasna, polițiști locali din cadrul polițiilor locale din cadrul primăriilor comunale Sânzieni și Ghelința, jandarmi din cadrul I.J.J. Covasna și Grupării Mobile de Jandarmi Brașov, precum și lucrători din cadrul ocoalelor silvice de pe raza de competență.

Pe parcursul acțiunii forțele de ordine au desfășurat controale ample, verificând respectarea legislației în vigoare privind normele de conviețuire socială și a ordinii și liniștii publice, circulația pe drumurile publice, activități desfășurate în domeniul silvic, activități de producție, comerț sau prestări de servicii, paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecție persoanelor

Totodată, polițiștii au desfășurat activități de prevenire a faptelor de natură penală în zonele cu risc criminogen ridicat.

Forțele de ordine au legitimat 311 de persoane și au controlat 169 de autovehicule și 19 unități comerciale, aplicând 73 de sancțiuni contravenționale cu o valoare totală de 74.895 lei și ridicând un permis de conducere și un certificat de înmatriculare.

 La acțiune au participat 38 polițiști, 23 de jandarmi, 3 polițiști locali și un  specialist silvic din cadrul Ocolului Silvic Privat Mereni.

În cadrul acțiunii polițiștii au pus în aplicare și un Mandat de Executare a Pedepsei cu Închisoarea emis de către Judecătoria Târgu Secuiesc pe numele unui bărbat în vârstă de 45 ani, acesta fiind condamnat la o pedeapsă privativă de libertate pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui autovehicul fără permis de conducere. 

Bărbatul a fost condus la sediul I.P.J. Covasna, ulterior fiind escortat la un penitenciar în vederea încarcerării.

Compartimentul Relații Publice IPJ Covasna

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.