ACTUALITATE 12 ianuarie 2016

Consiliul Local Sfântu Gheorghe va anunţa concurs de proiecte culturale doar o dată pe an

de Covasna Media | 132 vizualizări

VAR_0062 muveszeti liceum korusainak es zenekaranak hangversenye_vargyasiÎncepând cu anul acesta, Regulamentul de aplicare pentru proiecte culturale se schimbă, astfel că organizaţiile non-profit vor putea aplica o singură dată pe an.

În anii precedenţi, se putea aplica la trei categorii, semestrial, dar începând cu anul 2016, concursul pentru proiecte culturale este anunţat de către municipalitate o singură dată, la o categorie. O organizaţie poate obţine finanţare pentru cel mult trei evenimente. Dacă aceasta depune documentaţii pentru sprijinirea mai multor evenimente, proiecte, poate face o prioritizare în ceea ce priveşte finanţarea acestora.

Conform noului Regulament, există şi un nou formular de aplicare: este necesară depunerea unei documentaţii mai ample, dar la fel ca şi în anii precedenţi, acestea pot fi depuse atât în limba română, cât şi în limba maghiară.

Înscrierile vor avea loc după adoptarea bugetului local de către Consiliul Local, şi este de aşteptat ca evaluarea dosarelor de aplicare să aibă loc până la sfârşitul lunii martie.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.