ACTUALITATE 21 martie 2012

Consilierul local Mădălin Guruianu a prezentat ieri un raport de activitate după 4 ani de mandat [VIDEO]

de Covasna Media | 42 vizualizări

Printre cele mai importante realizări ale consilierului Mădălin Guruianu se numără introducerea Burselor Sfântu-Gheorghe.

Consilierul local Mădălin Guruianu și-a prezentat ieri raportul de activitate pentru cei patru ani pe care-i va încheia în curând în cadrul Consiliului Local Sfântu-Gheorghe, iar potrivit acestuia majoritatea punctelor subliniate ca importante de atins în 2008 și-au găsit materializarea în activitatea din ultimii ani.

Mădălin Guruianu a anunțat ieri că unele dintre punctele de campanie prezentate în 2008  sub denumirea „Parteneriat pentru Comunitate” se vor regăsi printre cele pentru un viitor mandat la Sfântu-Gheorghe, însă alături de acestea vor fi identificate și altele noi, existând totodată diferența candidaturii. Dacă în 2008 Guruianu candida ca independent, în iunie 2012 candidatura sa va fi sub sigla Partidului Național Liberal (PNL), urmând să fie sprijinită în cadrul Uniunii Social-Liberale (USL). Astfel, linia adoptată în campania pentru un nou mandat va fi cea pentru deschidere – economică şi la nivel de concepții, pentru comunicare – între generații și etinii, pentru un aer proaspăt – prin implicarea tinerilor la nivelul decizional, transparență, investiții în cultură și sport și pentru resursele umane și financiare. În aceeași idee, Guruianu a subliniat că tinerii rămân o prioritate, astfel că pentru aceștia trebuie continuate programele prin care să fie atrași de Sfântu-Gheorghe.

Printre cele mai importante realizări ale consilierului Mădălin Guruianu se numără introducerea Burselor Sfântu-Gheorghe prin care CL premiază anual mai mulți tineri merituoși din clasele terminale de liceu, dar și promovarea a numeroase programe culturale și sportive, inclusiv implicarea cetățenilor în administrația locală prin ascultarea și folosirea sugestiilor venite din partea acestora.

În ceea ce privește campania pentru alegerile din iunie, Mădălin Guruianu a declarat că este încă prea devreme pentru dezvăluirea acesteia, însă ideea generală se va asemăna cu sloganul campaniei din 2008, care milita pentru redescoperirea normalității.

Liderul PNL Sfântu-Gheorghe a ținut totodată să facă și distincția între raportul de activitate și ideile pe care le va promova în campania care se apropie, arătând că în calitate de candidat PNL va avea un alt slogan, un alt program și o altă prezentare față de cele pe care le-a avut ca independent.

În cadrul prezentării raportului, lui Mădălin Guruianu i-a fost solicitată și o lămurire în ceea ce privește veniturile sale, deoarece din declarația sa de avere reiese că acestea sunt de aproximativ 500 de lei lunar – valoarea indemnizației de consilier. În acest sens, Mădălin Guruianu a arătat că 300 de lei din indemnizație i-a donat, așa cum a promis, către un sportiv din Sfântu-Gheorghe, rămânând să se descurce din restul de 200 de lei și alte surse provenite dintr-un împrumut contractat cu ani în urmă.

„Nu văd de ce consilierul Mădălin Guruianu nu s-ar putea descurca din bani puțini, dacă majoritatea românilor pot face acest lucru”, a explicat Guruianu.

(Preluat de pe monicavajna.wordpress.com)

*În ziarul de mâine detaliile dezbaterii publice ce a urmat prezentării raportului de activitate a consilierului local Mădălin Guruianu.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.