ACTUALITATE 27 noiembrie 2019

Conducerea unui vehicul fără permis, sub influența alcoolului și refuz de prelevare de probe biologice

de Covasna Media | 2219 vizualizări

Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Bățani - Secția 4 Poliție Rurală Baraolt efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și refuz de  prelevare de probe biologice.

În fapt, la data de 25.11.2019, în jurul orelor 20:40, polițiștii, aflându-se în timpul executării atribuțiilor de serviciu privind identificarea de conducători auto care conduc autovehicule sub influența băuturilor alcoolice, au oprit în trafic, pentru control, un autovehicul care circula pe raza loc. Bățanii Mari - DC 44. 

La solicitarea documentelor personale și ale autovehiculului în cauză, conducătorul auto nu a putut prezinta niciun document, iar în urma verificărilor efectuate s-a stabilit identitatea conducătorului auto în persoana unui bărbat de 41 ani care nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicul.

Deoarece cel aflat la volan emana halenă alcoolică s-a procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

În consecință, s-a procedat la conducerea persoanei în cauză la o unitate medicală în vederea prelevării de probe bilogice și stabilirii alcoolemiei în sânge, însă aceasta a refuzat categoric prelevarea de probe biologice în fața personalului medical de serviciu.

(Compartimentul Relații Publice IPJ Covasna)

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.