ACTUALITATE 14 septembrie 2016

Conducerea PNL Covasna are ca obiectiv obţinerea unui mandat de deputat la alegerile parlamentare

de Agerpres | 944 vizualizări

Conducerea organizaţiei judeţene a PNL Covasna a anunţat, miercuri, numele candidaţilor pentru alegerile parlamentare din luna decembrie, obiectivul stabilit fiind câştigarea unui mandat de deputat.

Liderul formaţiunii, Codruţ Opaiţ, a declarat, pentru AGERPRES, că pentru Senat vor candida Gheorghe Tabalai şi Constantin Pătru, iar pentru Camera Deputaţilor, Corina Bote, Radu Bularca, Mirela Bucur şi Anca Băilă.

„Obiectivul nostru este să scoatem un deputat. La Senat e greu, având în vedere specificul etnic al judeţului, deci aici avem şanse minime, dar la Camera Deputaţilor avem şanse serioase. La alegerile locale am fost cu numai un procent în urma PSD, dacă recuperam atunci puteam câştiga“, a spus Codruţ Opaiţ.

În ultimii patru ani, judeţul Covasna a fost reprezentat în Parlament de deputaţii Marko Attila, Marton Arpad, Fejer Laszlo (UDMR) şi Horia Grama (PSD), respectiv de senatorii Klarik Laszlo (UDMR) şi Marius Obreja (PNL).

 

 

 

Teme articol: alegeri PNL Covasna obiective
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
lili, 15 septembrie 2016
Adica, l-ati eliminat de pe lista, in sfarsit, pe Marius Obreja, bagatorul de seama din Parlamentul Romaniei?! Ca vad ca dl Grama e de neinlocuit la PSD.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.