ACTUALITATE 18 ianuarie 2016

Concurs: Zumba contra kilograme

de Mirela Cara | 195 vizualizări

După mesele prea pline de Crăciun și Revelion, cu siguranță kilogramele în plus s-au acumulat și le dau bătăi de cap mai ales doamnelor, care de regulă țin mult mai mult la propria siluetă, dar și domnilor care se respectă și cărora le place să aibă o înfățișare agreabilă.

Sunt poate multe persoanele care au încercat și s-au convins în timp că dietele drastice nu dau rezultate pe termen lung, ba chiar adesea duc la îmbolnăviri și la rezultate inverse decât cele scontate. De aceea, cei care vor să slăbească au acum o nouă oportunitate – aceea de a face mișcare fără să simtă efortul, înscriindu-se la concursul „Zumba contra kilograme”, care anul acesta a ajuns la cea de-a IV-a ediție.

Organizat de antrenoarea de zumba Vass-Vitus Kinga în colaborare cu partenerii săi, concursul începe în 27 ianuarie și durează până pe 25 martie. Din experiența primelor trei ediții reiese că participanții câștigători au dat jos între 7 și 17 kilograme pe durata desfășurării concursului. „Este recomandat ca participanții să vină la orele de zumba de trei ori pe săptămână și să adopte un meniu special. La începutul concursului, după o lună și la sfârșitul concursului, luăm măsurile participanților și îi cântărim cu un cântar special care va arăta pe lângă kilogramele eliminate și procentul de grăsimi și lichid. Totodată măsurăm șoldurile, talia și bustul”, a spus Vass-Vitus Kinga.

La o săptămână de la terminarea concursului va avea loc festivitatea de premiere în cadrul căreia cinci participanți vor fi desemnați câștigători. Organizatorii au pus la bătaie mai multe premii între care premiul cel mare constă într-un full pass de trei zile la Mountain Top Zumba Fitness Event Poiana Braşov, abonament de zumba, haine și accesorii de zumba. De asemenea, fiecare concurent va primi și o diplomă.

Doritorii se pot înscrie mergând la sala de sport a Grădiniței Pinocchio, în zilele de luni, miercuri și vineri de la ora 19:00 sau prin telefon la numărul 0745 99 44 03.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.