ACTUALITATE 10 februarie 2013

Concurs naţional de schi – Gerar 2013

de Covasna Media | 43 vizualizări

La competiţia de la Şugaş Băi au participat 105 concurenţi din 16 judeţe

Concurs schi Gerar Sugas Bai februarie 2013 - 04

Într-un peisaj de basm, pe o pârtie foarte bine amenajată și pe un timp excelent pentru schi, Palatul Copiilor din Sf. Gheorghe și Clubul Copiilor de la Întorsura Buzăului în colaborare cu Primăria Sfântu Gheorghe au organizat în stațiunea Șugaș Băi un concurs național inclus în calendarul competițional național CAEN de schi – GERAR 2013 – pentru palate și cluburi,  unde au participat 20 de echipaje din 16 județe ale României, însumând 105 de concurenți.

Datorită efortului depus de Primăria Municipiului Sf. Gheorghe și a celor de la Alpin Sport, pârtia de schi a fost excelent amenajată și întreținută astfel probele de concurs au decurs în condiții foarte bune.

A fost un concurs reușit fără accidentări grave, copiii s-au simțit bine, au schiat timp de trei zile, au concurat, iar înainte de festivitatea de premiere a avut loc şi un concert live al Clubului Copiilor de la Întorsura Buzăului și al Palatului Copiilor de la Sf. Gheorghe.

Mulțumim Ministerului Educației Naționale, Inspectoratului Școlar Covasna, Primăriei Sf. Gheorghe, Alpin Sport și Liceului Mikes Kelemen pentru condițiile excelente oferite copiilor care au participat la acest concurs național de schi, profesorilor, părinților, concurenților pentru participare și buna dispoziție.

Kerekes Jenő

Palatul Copiilor Sf. Gheorghe

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.