ACTUALITATE 14 ianuarie 2013

Concurs de slăbit la Sfântu Gheorghe

de Covasna Media | 61 vizualizări

Concurs de slăbit la Sfântu GheorgheClubul Sportiv ::Sport-All:: din Sfântu Gheorghe și postul de radio Sepsi organizează în perioada 20 ianuarie – 20 martie un concurs mai puțin obișnuit. Scopul este acela ca prin practicarea Zumba, participanții să participe la programe regulate de mișcare și să scape astfel de kilogramele în plus. Câștigătorii vor fi premiați cu îmbrăcăminte de Zumba.

Antrenamentele vor avea loc în sala sporturilor de la Grădinița Pinocchio în zilele de luni, miercuri și vineri de la ora 18, programul fiind ideea instructoarei de zumba Vitus Kinga, cea care conduce secția de zumba din cadrul Clubului Sportiv ::Sport-All:: din Sfântu Gheorghe. Concurenții sunt așteptați să se înscrie la locația amintită sau la numărul de telefon 0745994403. După înregistrare concurenții vor fi cântăriți, iar evoluția lor va fi monitorizată în permanență.

Organizatorii spun că participanții își vor împărtăși pe Facebook experiențele, precum și dietele pe care le țin, dar și la radio întrucât în fiecare marți vor avea ocazia să intre în direct cu ascultătorii Sepsi Radio.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.