ACTUALITATE 11 octombrie 2016

Comunicat de presă Holzindustrie Schweighofer: "Facem un apel către toți jurnaliștii să-și respecte principiile morale, etice și profesionale"

de Observatorul de Covasna | 821 vizualizări

Duminica 9 Octombrie 2016 am privit cu mare atenție documentarul În premieră difuzat de Antena 3. Cu mare dezamăgire, suntem nevoiți să spunem că acest film nu este decât încă o încercare de declanșare a unui conflict de interese între Austria și România. Echipa de jurnaliști și editori nu s-a deranjat să verifice informațiile și nu ne-au dat posibilitatea să ne exprimăm punctul de vedere. Este regretabil că secvențe video asupra cărora compania noastră deține drepturi de proprietate intelectuală sunt folosite în mod incorect într-un context și interpretare total diferite de scopul lor inițial. De asemenea am dori să informăm opinia publică de faptul că directorul menționat în video nu mai lucrează pentru Holzindustrie Schweighofer de ceva vreme. Facem din nou un apel către toți jurnaliștii să-și respecte principiile morale, etice și profesionale. Confirmăm înca o dată deschiderea noastră spre dialog într-o manieră transparentă. Înțelegând și împărtășind responsabilitatea noastră în calitate de angajator important, monitorizăm, controlăm și realizăm un proces de achiziție a materiilor prime sustenabil, transparent și în continuă îmbunătățire. Exploatarea forestieră corectă și sustenabilă precum și conservarea suprafețelor împădurite ca resursă națională în toate țările și mai ales în România sunt obiective cruciale pentru compania noastră.

Biroul de presă

Holzindustrie Schweighofer

foto news 1

Distribuie articolul:

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.