ACTUALITATE 18 august 2015

Comunicat de Presă

de Covasna Media | 192 vizualizări

Anunțul „devastator” al lui Traian Băsescu privind înscrierea sa în PMP (cu certitudine direct pe fotoliul de şef) poate fi de bun augur pentru unii membri ai actualului PNL (proveniţi din PDL-ul băsescian) şi care au avut „timidități” ideologice în campania pentru prezidenţiale din 2014.

Îmi aduc aminte că în 2014, Emil Boc nu a fost foarte convins în susținerea candidatului PNL la Președinție, ba chiar a participat la turneul electoral al unui alt candidat, dar acum vrea o nouă candidatură la Primăria Clujului, sub sigla marelui PNL.

Un gest de minimă decență politică ar fi fost să nu se mai înscrie în cursa internă pentru candidaturile la alegerile locale şi, dacă tot este atât de sigur pe votul clujenilor, îl invit să le aducă aminte acestora în viitoarea campanie electorală de măcelul salarial şi tăierile de pensii pe care le-a practicat în 2010 din poziţia de Prim Ministru.

Şi să le arate clujenilor cum s-au dus economiile făcute luând de la gura clasei mijlocii, pe investiţii în terenuri de fotbal în pantă, piscine fără clienţi, borduri care bordurează borduri şi pe mii de alte năzdrăvănii.

Acest tip de duplicitate reprezintă un gest politic pe care l-am dezavuat - și atunci, și acum -, iar pentru astfel de personaje „toxice” o clarificare ideologică este mai mult decât necesară, cu mult înainte de declanșarea campaniei electorale.

Sunt convins că Traian Băsescu va ține întredeschisă ușa PMP pentru a se putea strecura, la momentul oportun, și Emil Boc. Măcar de ar face-o băţos şi nu cu vertebrala rămasă covrig după anii în slujba fostului preşedinte.

Acest punct de vedere este unul personal, pe care alţii nu-l împărtăşesc, dar îmi stătea prea apăsător în gând.

Senator de Covasna

Marius Obreja

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
lili, 19 august 2015
Asta va "macina" ?! D-asta nu aveti liniste ?! Saptamana trecuta la Izvorul Muresului, Prefectul Hargitei a spus lucruri care te pun pe ganduri, ca roman in zona Secuimii: "Prefectul de Harghita: citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.