ACTUALITATE 11 mai 2009

Comuna Bodoc va avea în curând şi teren de fotbal

de Covasna Media | 1147 vizualizări
Începând de ieri, locuitorii din comuna Bodoc au un nou parc, inaugurat de primarul Fodor Istvan şi de preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Tamas Sandor în faţa sălii de sport din localitate. Potrivit unui comunicat al CJ Covasna, ideea îi aparţine primarului, iar în noul parc au fost amenajate bănci, au fost pietruite aleile şi s-au plantat brazi. Noul parc încadrează sala de sport din Bodoc, care este folosită atât de elevi cât şi de tineri

Începând de ieri, locuitorii din comuna Bodoc au un nou parc, inaugurat de primarul Fodor Istvan şi de preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Tamas Sandor în faţa sălii de sport din localitate. Potrivit unui comunicat al CJ Covasna, ideea îi aparţine primarului, iar în noul parc au fost amenajate bănci, au fost pietruite aleile şi s-au plantat brazi.

Noul parc încadrează sala de sport din Bodoc, care este folosită atât de elevi cât şi de tineri din Sfântu-Gheorghe care joacă baschet şi minifotbal şi aleg acest loc pentru curăţenia şi utilităţile sale. De fapt, potrivit CJ încasările pentru închirieri au fost şi sunt încă atât de bune încât acoperă nu doar salariul unui administrator, dar din aceşti bani a fost achiziţionată şi o maşină pentru şlefuit parchetul.

Potrivit preşedintelui CJ, Tamás Sándor, la Bodoc urmează să fie realizată în curând şi reabilitarea terenului de handbal şi inaugurarea unui teren de fotbal cu instalaţie de nocturnă. Valoarea acestor lucrări este estimată la aproximativ 230.000 de lei, însemnând proiectare şi lucrări pentru utilităţi. Iniţiativa face parte din lista proiectelor pentru acest an în comuna Bodoc.

A.S.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
dan, 12 mai 2009
cred ca cel mai gospodar primar al acestui judet. STIMA!!! pentru ce a facut omul asta si comunitatea din Bodoc,pentru comuna lor.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.