ACTUALITATE 19 iunie 2019

Competiţia Naţională de Descarcerare - Acordarea Primului Ajutor

de Covasna Media | 462 vizualizări

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Mihai Viteazul” al judeţului Covasna va organiza Competiţia naţională de descarcerare şi de acordare a primului ajutor calificat – faza a II-a zonă, destinată echipajelor S.M.U.R.D. din cadrul structurilor profesioniste pentru situaţii de urgenţă.

Această competiţie se va desfăşura în zilele de joi, între orele 09.00-18.30 şi vineri, începând cu ora 9.00, în parcarea supermarketului Kaufland din Sf. Gheorghe.

Competiţia este structurată pe două probe, fiecare probă având două etape: Proba nr.1 – Descarcerarea din vehicule; Proba nr. 2 – Acordarea primului ajutor calificat.

La acest concurs, conform repartiţiei inspectoratelor pe zone prin regulamentul de desfăşurare al competiţiei, vor participa loturile reprezentative ale ISU Braşov, ISU Sibiu, ISU Mureş, ISU Harghita şi nu în ultimul rând ISU Covasna, judeţul organizator al ediţiei din acest an.

Având în vedere faptul că probele menţionate reprezintă misiuni ale inspectoratului din activitatea de zi cu zi, vă adresăm invitaţia de a participa la desfăşurarea competiţiei şi de a urmări modul în care acţionează serviciile profesioniste în situaţii de urgenţă complexe, bazate pe scenarii elaborate, similare cazurilor reale.

(ISU Covasna)

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.