ACTUALITATE 1 septembrie 2020

Com'ON '20: Votează pentru inițiativele preferate!

de Covasna Media | 1218 vizualizări

Pentru cele 39 de inițiative din concurs se poate vota până în 15 septembrie

Com'ON Sfântu Gheorghe dorește să dezvolte atitudinea participativă prin care cu toții adăugăm valoare orașului, modelând astfel viitorul Sfântu Gheorghe. Acum este rândul cetățenilor să decidă, care dintre cele 39 de idei propuse vor fi realizate. Votează proiectele tale preferate pe pagina comonsepsi.ro până la 15 septembrie!

Adăugăm cu toții ceva în Plus!

Tinerii cu vârste cuprinse între 14 și 35 de ani au depus propuneri de programe și activități culturale, sociale, creative și de altă natură, pentru a căror implementare pot primi sprijin financiar de până la 2500 de lei, în cadrul proiectului Com’ON Sfântu Gheorghe.

Numărul de proiecte depuse la fiecare categorie (un proiect poate aparține mai multor categorii): Spații în Plus - 22 de inițiative, Subiecte în Plus - 26, Comunitate în Plus - 35, Mișcare în Plus - 15 și Relații în Plus - 17 proiecte propuse. 

Fondul de premiere este de 65.000 mii de lei, astfel 26 de inițiative vor fi premiate cu maximum 2.500 de lei. Inițiativele sunt propuse de grupuri informale de cel puțin 3 membri cu condiția că participarea la programele depuse pentru sprijin trebuie să fie gratuită și deschisă. 

Propunerile considerate eligibile prin evaluare tehnică, în total 39 de initiative, au intrat într-un proces de clasificare prin intermediul unui vot public al locuitorilor care trăiesc, lucrează sau studiază în Sfântu Gheorghe. Acum este rândul publicului să-și exprime opinia prin vot!

Cum poți vota?

Mecanismul de vot este activ și se derulează online până la data 15 septembrie ora 11:59. Sistemul de vot este accesibil online pe platforma www.comonsepsi.ro.

Oricare persoană cu un cont activ pe platforma cu acces public Facebook poate să-și exprime votul în cadrul procesului participativ Com’ON Sepsi. Dacă o persoană nu are încă un cont, își poate crea unul și în perioada derulării votului. 

O persoană poate să voteze un număr maxim de 10 inițiative. O inițiativă nu poate primi mai mult de un vot din partea unei persoane, iar un vot deja exprimat nu mai poate fi retras. Mai multe detalii găsiți pe pagina www.comonsepsi.ro.

Inițiativele urmează să fie implementate în perioada septembrie-noiembrie.

Com’On Sfântu Gheorghe se realizează cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Sfântu Gheorghe, fiind organizat de Asociația Culturală și de Tineret Prospero în parteneriat cu Grupul PONT.

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.