ACTUALITATE 28 august 2020

Colectare de sticle în septembrie la Sfântu Gheorghe

de Covasna Media | 1299 vizualizări

În zilele de 25 și 26 septembrie, TEGA va organiza din nou o acţiune de colectare a sticlelor în Sfântu Gheorghe. Aceasta este a doua acțiune de acest fel din acest an, în care e oferită o bere la 0,5 l în schimbul a 5 kg de sticle.

„În fiecare localitate din care colectăm deșeuri organizăm o campanie de colectare de două ori pe an, în cadrul căreia transportăm deșeurile electronice și sticla. Situația provocată de pandemie a dus la o amânare a programului, dar asta nu înseamnă că ne-am oprit. Sfântu Gheorghe se află într-o situație specială, ceea ce înseamnă că aici colectăm deşeurile pe tot parcursul anului, dar colectăm și sticlă de două ori pe an, următoarea acţiune având loc în perioada 25-26 septembrie, vineri și sâmbătă, în locurile obișnuite”, spune directorul TEGA, Máthé László.

În Sfântu Gheorghe puteți scăpa de echipamentele electronice mari și piesele vechi de mobilier care au devenit nefolosibile pe tot parcursul anului: puteți solicita colectarea lor gratuit la 026730123 sau le puteți livra la Punctul de Colectare din strada Energiei nr. 1, caz în care valoarea este scăzută din următoarea factură.

Molozul de construcție este un caz special, acesta putând fi transportat în saci de 1 metru cub (50 lei) sau într-un container de 4 sau 7 metri cubi (110 lei și 180 lei). Pentru mai multe informații, sunați la 0267301123.

Programul de colectare a deșeurilor în mediul rural îl găsiţi AICI.

https://www.tega.ro/ro/transportarea-deseurilor

TEGA S.A.

Biroul de Presă

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Recital de absolvență (CP)

Acum 23 ore, 50 minute

Anunț public

Acum 23 ore, 55 minute

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.