ACTUALITATE 18 decembrie 2009

Club Cinema se reinventează

de Covasna Media | 132 vizualizări
Sâmbătă seara aici va avea loc un laser show nemaiîntâlnit în Sfântu-Gheorghe 18dec2009-cinemaÎn plină iarnă şi în apropiere de cea mai importantă sărbătoare a sezonului, Clubul Cinema din Sfântu-Gheorghe le va oferi amatorilor de distracţii şi chefuri interminabile un adevărat maraton de trei nopţi de muzică şi dans, sub denumirea „Cinema de Sărbători”! Evenimentul se va lansa sub forma unor seri pline de surprize dintre cele mai plăcute pentru cei care vor trece pragul Clubului în săptămânile

Sâmbătă seara aici va avea loc un laser show nemaiîntâlnit în Sfântu-Gheorghe

18dec2009-cinemaÎn plină iarnă şi în apropiere de cea mai importantă sărbătoare a sezonului, Clubul Cinema din Sfântu-Gheorghe le va oferi amatorilor de distracţii şi chefuri interminabile un adevărat maraton de trei nopţi de muzică şi dans, sub denumirea „Cinema de Sărbători”!

Evenimentul se va lansa sub forma unor seri pline de surprize dintre cele mai plăcute pentru cei care vor trece pragul Clubului în săptămânile care au mai rămas până la finele anului.

Un suflu nou şi petreceri demenţiale îi aşteaptă pe tinerii din Sfântu-Gheorghe pe 24, 25 şi 26 decembrie, când Club Cinema va ţine petreceri în fiecare noapte. Cu DJ renumiţi din ţară şi străinătate, muzică pe toate gusturile, promoţii şi personal calificat, Club Cinema garantează petrecerea unor sărbători la cel mai înalt nivel, aici fiind aşteptaţi toţi cei care îşi doresc ca de Crăciun să se afle în mijlocul evenimentelor de noapte.

Noua administraţie a Clubului Cinema şi-a propus ca locaţia să satisfacă toate gusturile clienţilor săi mai vechi, mai noi sau viitori, drept pentru care în perioada următoare aici îşi vor găsi locul diverse petreceri tematice, rămânând ca serile de sâmbătă să aibă impactul unei forţe în distracţie.

Pentru sâmbătă seară, Club Cinema anunţă un incendiar laser-show, cu muzică pe măsură, fete frumoase şi multă, multă distracţie!

Teme articol: Club Cinema laser
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Andrisan Bogdan, 18 decembrie 2009
Pentru sâmbătă seară, Club Cinema anunţă un incendiar laser-show, cu muzică pe măsură, fete frumoase şi multă, multă distracţie, si bineinteles MULTA BATAIE. Personal, nu mi s-a intamplat citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.