ACTUALITATE 6 ianuarie 2018

CJ a aprobat programul provizoriu de investiţii

de Observatorul de Covasna | 576 vizualizări

Consiliul Judeţean Covasna, reunit vineri în şedinţă extraordinară, a aprobat programul provizoriu de investiţii pe anul 2018, la secţiunea dezvoltare, şi utilizarea unui excedent bugetar în valoare de 351.000 de lei pentru finanţarea acestora, pe listă fiind incluse, printre altele, două drumuri ce fac legătura cu judeţele Harghita şi Braşov. 

Astfel, consilierii judeţeni au aprobat utilizarea sumei de 79.000 de lei pentru reabilitarea drumului interjudeţean Covasna-Braşov, de la DN 12 la DN 13, prin localităţile Malnaş Băi, Baraolt, Augustin şi Măieruş, precum şi 48.000 de lei pentru reabilitare drumului interjudeţean Covasna-Harghita, pe tronsonul DJ 131 de la intersecţia cu DJ 122 până la limita cu judeţul Harghita. 

De asemenea, au aprobat suma de 164.000 de lei pentru elaborarea documentaţiei şi obţinerea avizelor în vederea extinderii şi modernizării Şcolii Gimnaziale Speciale din Sfântu Gheorghe, respectiv 60.000 de lei pentru repararea capitală şi modernizarea centralei termice a Spitalului Judeţean de Urgenţă „Dr. Fogolyán Kristóf” din Sfântu Gheorghe, în vederea îmbunătăţirii confortului termic şi reducerii costurilor de consum. 

Conducerea Consiliului Judeţean Covasna a precizat că proiectele menţionate, prevăzute, de altfel, şi în programul de investiţii pe anul 2017, au fost incluse în programul provizoriu din acest an în vederea derulării normale a lucrărilor până la aprobarea bugetului din acest an.

 

Agerpres

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.