ACTUALITATE 12 noiembrie 2009

Civicii maghiari din judeţ nu-l susţin pe Kelemen Hunor

de Covasna Media | 428 vizualizări
Aceştia spun despre candidatul UDMR că nu reprezintă interesele maghiarimii şi că vor propune conducerii centrale a PCM să nu-l susţină Conducerea PCM Covasna va propune conducerii naţionale a partidului nesusţinerea candidatului UDMR Kelemen Hunor, pe motiv că nu a existat o consultare din partea acestuia cu civicii maghiari şi că el nu ar reprezenta interesele comunităţii maghiare din Transilvania. Preşedintele PCM Covasna, Kulcsar Terza Jozsef, a declarat că aşteaptă ca PCM-naţional să ia o decizie şi să o

Aceştia spun despre candidatul UDMR că nu reprezintă interesele maghiarimii şi că vor propune conducerii centrale a PCM să nu-l susţină

Conducerea PCM Covasna va propune conducerii naţionale a partidului nesusţinerea candidatului UDMR Kelemen Hunor, pe motiv că nu a existat o consultare din partea acestuia cu civicii maghiari şi că el nu ar reprezenta interesele comunităţii maghiare din Transilvania.

Preşedintele PCM Covasna, Kulcsar Terza Jozsef, a declarat că aşteaptă ca PCM-naţional să ia o decizie şi să o comunice, însă ceea ce poate spune personal este că PCM Covasna nu vrea să-l sprijine pe Kelemen Hunor. „Nu s-a consultat cu noi (cu PCM, n.r.), vom vedea ce decide conducerea partidului, dar PCM Covasna nu doreşte să sprijine candidatul UDMR. Dacă ei (UDMR, n.r.) cred că reprezintă minoritatea maghiară din Transilvania, greşesc. Mai este PCM, CNS, CNMT, biserici. Ei spun că reprezintă minoritatea, dar nu este adevărat, nu aşa se comportă, ei îşi reprezintă interesele proprii”, a declarat Kulcsar.

Preşedintele PCM Covasna a subliniat în acest sens faptul că în perioada aceasta cât UDMR nu este la guvernare au venit mai mulţi bani în judeţ decât în trecut.

Kulcsar a spus că aceasta va fi propunerea organizaţiei din Covasna către conducerea centrală a partidului, urmând să vadă care va fi decizia finală în următoarele zile.

Ana Sidon

Sursa foto: pluszportal.ro

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.