ACTUALITATE 30 martie 2020

Citirea apometrelor, suspendată în județul Covasna

de Daniela Luca | 2329 vizualizări

Gospodăria Comunală va continua să ofere servicii de apă potabilă

Gospodăria Comunală S.A. informează locuitorii că va furniza continuu apă potabilă și va purifica apele uzate, inclusiv în timpul stării de urgență. În schimb, din cauza epidemiei de coronavirus, citirea contoarelor de apă va fi suspendată în județ, inclusiv la blocuri, cât și la case particulare.

Gospodăria Comunală S.A. îi anunţă pe locuitori că deşi apometrele nu sunt citite, facturile vor fi emise atât persoanelor fizice, cât și persoanelor juridice, valoarea fiind calculată pe baza consumului mediu din ultimele șase luni.

Facturile pot fi acum plătite online folosind un cont de utilizator creat pe site-ul companiei, www.apacov.ro. De asemenea, pe această interfață, doritorii pot înregistra foarte uşor indicele contorului de apă, citire care este necesară până la data de 25 a fiecărei luni.

În cazul în care consumatorii nu pot să plătească facturile online, în perioada stării de urgență, Gospodăria Comunală S.A. nu va percepe penalităţi de întârziere din cauza depășirii termenului de plată și nu va suspenda serviciul.

În același timp, compania solicită consumatorilor să încerce să plătească pe cât posibil facturile lunare, pentru a evita acumularea de datorii.

De asemenea, e bine de ştiut că Gospodăria Comunală S.A. a luat măsurile necesare pentru a proteja sănătatea angajaților care lucrează în domeniul tratării apelor și a apelor uzate.

Sursă: Biroul de presă al Primăriei Sfântu Gheorghe.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.