ACTUALITATE 13 noiembrie 2016

Circulaţie îngreunată din cauza zăpezii în zonele montane

de Agerpres | 486 vizualizări

Circulaţia rutieră se desfăşoară fluent, dar în condiţii de iarnă pe toate drumurile publice din judeţul Covasna, traficul fiind, însă, îngreunat din cauza zăpezii pe DN 11 C şi DN 2 D, în zonele montane.

Directorul Secţiei Drumuri Naţionale Covasna, ing. Cristian Drincă, a declarat duminică pentru AGERPRES că pe parcursul zilei s-a intervenit cu 16 utilaje pentru curăţarea drumurilor şi împrăştierea materialului antiderapant, iar circulaţia se desfăşoară pe carosabil ud, pe alocuri acoperit cu un strat subţire de zăpadă frământată.

Potrivit acestuia, pe DN 11 Braşov-Bacău, în zona Pasului Oituz, unde a nins abundent în cursul zilei, circulaţia se desfăşoară fără probleme.

Se circulă însă cu dificultate în zonele montane, respectiv pe DN 11 C în zona Balvanyos şi DN 2D dinspre localitatea Ojdula spre judeţul Vrancea, unde continuă să ningă.

Cristian Drincă a mai spus că utilajele vor patrula şi în cursul nopţii următoare şi vor arunca material antiderapant pentru a preveni formarea poleiului pe carosabil.

 

 

 

 

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.