ACTUALITATE 9 iulie 2012

Ciprian Anton nu mai merge la Jocurile Paralimpice

de Covasna Media | 53 vizualizări

Deși multă vreme iubitorii sportului din Sfântu Gheorghe vorbeau despre faptul că Ciprian Anton este la un pas de participarea la Jocurile Paralimpice de la Londra, se pare că acest lucru nu se va concretiza. Ciprian spune că degeaba a ieșit campion național la tenis pentru persoane în scaun rulant, și a câștigat multe puncte și poziții în clasamentul internațional, pentru că nu a reușit să obțină mult râvnitul bilet pentru Londra.

„Sunt foarte dezamăgit pentru că nu am reușit să mă calific pentru Jocurile Paralimpice. Decizia de a invita sportivii le-a revenit celor de la Federația Internațională de Tenis, iar eu am aflat zilele acestea că nu am fost invitat” – ne-a declarat Ciprian, adăugând că viața merge înainte, iar pentru el urmează alte competiții, unde speră că va evolua bine. Acum sportivul se pregătește pentru un concurs internațional ce va avea loc la Budapesta.

ă5� 8a@t ��t rmularele pentru aplicaţii pot fi găsite pe site-ul fundaţiei www.hka.ro, la secţiunea Programe.

 

Fundaţia Comunitară Covasna a fost înfiinţată la finele anului 2010 la iniţiativa a 11 fondatori – întreprinzători locali şi lideri de organizaţii civile - care şi-au propus să creeze un fond de dezvoltare a comunităţii locale şi să investească resursele în domeniile importante, respectiv în educaţie, sănătate, protecţia mediului, cultură, economie şi sport, introducând astfel o nouă formă de filantropie, a “donaţiilor responsabile”. Fundaţia beneficiază de sprijin financiar şi din străinătate, prin intermediul unui program naţional susţinut de către Fundaţia Charles Stewart Mott, Trust for Civil Society in Central and Eastern Europe şi Romanian-American Foundation.

De altfel, Fundaţia Comunitară Covasna a lansat în ultimii ani mai multe programe de finanţare, printre acestea numărându-se “Sănătate şi prosperitate”, care promovează un stil de viaţă sănătos la nivel individual şi comunitar, “Fii motorul comunităţii tale”, “Tânăr, activ” şi “Carduri comunitare” prin intermediul cărora şi-a propus să promoveze voluntariatul, să susţină iniţiativele locale şi să dezvolte 'patriotismul local'.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.