ACTUALITATE 2 iunie 2010

Cinci terenuri de joacă inaugurate de Ziua Copilului

de Covasna Media | 1008 vizualizări
Primăria Sfântu-Gheorghe a finalizat construcția a cinci terenuri de joacă, pe care le-a inaugurat ieri, de Ziua Copilului. Potrivit viceprimarului Sztakics Eva, municipalitatea a alocat în acest an 200.000 de lei în vederea cosntruirii a zece locuri de joacă. „În cinci locații am finalizat lucrările odată cu Ziua Copiilor, iar celelalte cinci ne propunem să fie construite până la sfârșitul lunii iulie”

Primăria Sfântu-Gheorghe a finalizat construcția a cinci terenuri de joacă, pe care le-a inaugurat ieri, de Ziua Copilului.

Potrivit viceprimarului Sztakics Eva, municipalitatea a alocat în acest an 200.000 de lei în vederea cosntruirii a zece locuri de joacă.

„În cinci locații am finalizat lucrările odată cu Ziua Copiilor, iar celelalte cinci ne propunem să fie construite până la sfârșitul lunii iulie”, a explicat Sztakics Eva. Terenurile de joacă finalizate acum sunt cele din strada Dealului, Aleea Tineretului, strada Lăcrămioarei intersecție cu Daliei, strada Lăcrămioarei intersecție cu Crizantemei şi Ştrandul municipal.

Monica Vajna

Foto: Vargyasi Levente

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 4

Adaugă comentariu
lyra, 2 iunie 2010
Pe strada Lacramioarei nu au mai pus banci . Unde mai stau mamicile cu cei mici?
nuconteaza, 2 iunie 2010
Tocmai am citit articolul ca spitalul judetean de urgenta are datorii mari si in scurt timp nu-si mai permite sa dea de mancare la pacienti, sa cumpere medicamente, sa plateasca facturi etc. Nu stiu citeste integral
Moni, 2 iunie 2010
De ce oare unele terenuri de joaca sunt facute numai SA NU SE SPUNA CA NU S-A FACUT...?Ex.terenul din fata blocului "mamut"(Al.Muzelor) este neterminat.Nu avem decat 2 leagane si un tobogan urias,nu citeste integral
Anonim, 2 iunie 2010
Cam scumpe sunt aceste locuri de joaca, dar ce conteza cand lucrarea este facuta de firma socrului primarului
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.