ACTUALITATE 20 martie 2016

Cinci răniţi în urma unei explozii la Sfântu Gheorghe

de Covasna Media | 635 vizualizări

O explozie a avut loc vineri, la ora 16,30, la o casă de pe strada Privighetorii din cartierul Simeria din Sfântu Gheorghe. Explozia a dus la rănirea a 5 persoane: trei copii minori, o femeie de 83 de ani şi alta de 39 de ani.

„În casa afectată a fost găsită o femeie de 83 de ani cu arsuri ușoare la nivelul capului, ce a fost transportată la UPU pentru investigații. Ulterior, un alt apel la 112, a anunțat faptul că pe strada Stadionului se află o femeie de 39 de ani cu 3 copii minori, care au suferit arsuri în același incendiu. Victimele au fost transportate la Spitalul Județean pentru acordarea de îngrijiri medicale”, scrie în comunicatul transmis de Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Mihai Viteazul” al judeţului Covasna.

Potrivit aceleiaşi surse, „cauza probabilă a deflagrației urmată de incendiu o reprezintă o scânteie electrică provenită de la un frigider, pe fondul unei acumulări de gaze”. Autorităţile informează, de asemenea, că în urma incendiului au ars materiale textile, dar şi că acoperişul şi tavanul casei au fost avariate în totalitate.

„La locul indicat s-au deplasat un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Sfântu Gheorghe și un echipaj de ambulanță din cadrul SAJ Covasna. La intervenție a participat și un echipaj de jandarmi care a ajutat la acțiunea de stingere”, notează I.S.U.J. Covasna.

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.