ACTUALITATE 29 iulie 2009

Cinci noi săli de sport în judeţul Covasna

de Covasna Media | 665 vizualizări
Investiţiile se vor derula prin Compania Naţională de Investiţii

Compania Naţională de Investiţii (CNI) va investi anul acesta în construirea a cinci noi săli de sport în judeţul Covasna, în localităţile Vârghiş, Catalina, Sita Buzăului, Valea Crişului şi Sfântu-Gheorghe, în ultimul caz fiind vorba despre o sală de dimensiuni mai mari, multifuncţională. Preşedintele Consiliului Judeţean Covasna (CJ), Tamas Sandor, a declarat că în urma

Investiţiile se vor derula prin Compania Naţională de Investiţii

Compania Naţională de Investiţii (CNI) va investi anul acesta în construirea a cinci noi săli de sport în judeţul Covasna, în localităţile Vârghiş, Catalina, Sita Buzăului, Valea Crişului şi Sfântu-Gheorghe, în ultimul caz fiind vorba despre o sală de dimensiuni mai mari, multifuncţională.

Preşedintele Consiliului Judeţean Covasna (CJ), Tamas Sandor, a declarat că în urma discuţiilor purtate ieri la Bucureşti cu ministrul dezvoltării şi lucrărilor publice, Vasile Blaga, şi cu conducerea CNI, anul acesta vor fi demarate lucrările la cele cinci săli, iar investiţia se va ridica la aproximativ un milion de euro pentru fiecare.

Potrivit lui Tamas, în prezent se lucrează la sălile de sport din alte trei locaţii – Turia, Ojdula şi Micfalău, iar recent au fost date în folosinţă sălile de la Zagon şi Zăbala.

10 milioane de lei pentru finalizarea patinoarului din Târgu-Secuiesc

Faţă de aceste investiţii în sălile de sport, preşedintele CJ Covasna a mai afirmat că în urma discu ţiilor purtate ieri au găsit o soluţie şi pentru patinoarul din muni cipiul Târgu-Secuiesc, ale cărui construcţii au fost demarate pe vremea vechiului Guvern, dar a cărui finalizare fusese stopată din lipsa banilor.

„Este o investiţie mare şi dl ministru ne-a propus să se finalizeze prin CNI, totul este în ordine şi urmează ca Primăria să completeze documentaţia şi să demarăm în acest an“, a spus Tamas. Suma de care este nevoie în acest caz se ridică la aproximativ 10 milioane de lei. Conducerea judeţului a dezbătut cu ministrul Vasile Blaga şi sumele pentru drumuri comunale şi judeţene, pentru care se vor aloca 4 milioane de lei şi suplimentarea programelor pe Ordonanţa 7, HG 577 canalizare şi apă şi ANL, potrivit preşedintelui CJ promisiunile făcute în luna februarie de acest minister faţă de Covasna fiind respectate.

Ana Sidon

Teme articol: sali de sport
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Ariel, 29 iulie 2009
Junii din urbe vor arata mai putin sanatosi daca la iesirea din viitoarele sali de sport vor fi intampinati de puncte de alimentare care sa ofere bauturi racoritoare si gustari rapide de provenienta citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.